Každý instalatér Praha 15 je profík s dlouholetými zkušenostmi. Moc dobře ví, jak si poradit a jak vše dát do pořádku. Neodtéká odpad, a ještě to smrdí? Nevadí, instalatér si poradí. Taková hororová noční můra je, že vám praskne pod dřezem voda. Jenže ventily nefungují. V tom případě musíte uzavřít hlavní uzávěr vody v bytě a zavolat naše profíky. V cuku letu přijede náš instalatér a zachrání vás! Potřebujete opravit odpad WC, bojler anebo rozvod vody? Také vám s tím pomohou naši šikovní instalatéři. naši šikovní instalatéři provádí montáže praček, myček, ledniček, bojlerů, van, umyvadel a sprchových koutů.

instalatér

Naši instalatéři si poradí s drobnými opravami až po velké instalatérské věci a projekty. naši instalatéři provádějí montáže, opravy a rekonstrukce. Také se na ně můžete obrátit na preventivní prohlídku, zda je u vás doma všechno v pořádku. Naši instalatéři mohou k vám přijet kdykoli i ve tři hodiny ráno v sobotu. Naši instalatéři jsou připraveni sedm dní v týdnu a dvacet čtyři hodin denně, protože havárie se nikdy neptá a nikdy nespí. Pokud u vás dojde k havárii, zavolejte. Od čtvrté hodiny odpoledne do osmé hodiny ranní je havarijní služba. Naši instalatéři si neúčtují žádné peníze navíc.

instalatér

Naši instalatéři také pracují za přijatelnou cenu. Naši instalatéři pracují na objednávku, pokus ale u vás dojde k havárii, přijedou ihned. Občas je dobré si nechat udělat preventivní kontrolu, zda je vše v pořádku. Do záchodu nevhazujte vložky, ubrousky či tampony. Do odpadu u dřezu nevhazujte zbytky potravin, odřezky od zeleniny a ovoce, kosti. Do odpadu u umyvadla dávejte pozor na pleťové tampony, tyčinky na čištění do ucha. Raději tyto věci vyhoďte rovnou do koše. Kdybyste například položili pleťové tampony a tyčinky na čištění na umyvadlo, mohly by tyčinky a tampony spadnout do odpadu.